pts20041215039 Medien/Kommunikation, Handel/Dienstleistungen

zanoxi stardipakkumine: Anna 5 eurot stardiraha potentsiaalsetele partneritele ja teeni 2 eurot


Berliin (pts039/15.12.2004/11:30) Affiliate-marketingi spetsialist zanox tugevdab oma positsiooni Eesti turul ainulaadse stardipakkumisega. Kuni selle aasta lõpuni saavad zanoxi liikmed anda igale potentsiaalsele partnerile 5 euro suuruse stardiraha ning teenivad iga selle tulemusena toimunud registreerimise eest 2 eurot. Pakkumine on suunatud nii ettevõtetele kui eraisikutele, kellel on oma veebileht või e-posti aadress. Lisaks esmaklassilistele starditingimustele pakub zanox ka arvukalt reklaamivõimalusi koostööpartnerite leidmiseks.

ZANOX.de AG - üks juhtivamaid affiliate marketingi ettevõtteid Euroopas - laiendab oma teenustevalikut Eestis spetsiaalse stardipaketiga, millel on eriti soodsad tingimused. zanox soovib sellega Eesti ettevõtteid ja eraisikutest veebilehe omanikke oma mahukast liikmepakkumisest teavitada ning oma turupositsiooni tugevdada. zanox teeb rahvusvahelisel tasandil koostööd juba selliste nimekate klientidega, nagu Vodafone, Procter & Gamble, Bertelsmann, Aral, Esprit, Opodo, Lycos, T-Online ja Axa.

Saksamaal on zanox olnud mitmeid aastaid juhtiv affiliate marketingi pakkuja. Jäädes kindlaks oma motole Pay for Success, iseloomustavad zanoxi pakkumist esmaklassilised hüvitised, lihtsalt integreeritav tehnoloogia ja kõrgetasemeline teenindus. Lisaks affiliate marketingile pakub zanox paljusid muid internetilahendusi, mida koostööpartnerid saavad kasutada kõigis vastavates müügikanalites. Lisaks on zanoxil ülemaailmne müügi- ja turundusvõrgustik, milles on üle 250 000 liikme ja kokku enam kui 1 000 000 partnersuhet.

zanox pakub oma liikmetele arvukalt eeliseid. Nii saavad zanoxi liikmed vabalt jagatavaid 5-euroseid boonuseid, mis toovad iga uue partneri leidmisel sisse 2-eurose preemia. Lisaks on meie eelisteks rohked teksti- ja graafikalingid uute partnerite aktiivseks leidmiseks ja kiire väljamaksmine partnerisõbraliku ettemaksemeetodiga. Lisaks pakub zanox oma zanox-Shop@ näol tasuta ostuportaali, kus on miljoneid tooteid, mille lingi saab liige lihtsalt oma veebilehele integreerida. Lisaks saavad rahvusvahelised liikmed zanoxis üheainsa konto abil osaleda piiramatus arvus riigiülestes partnerporgrammides ning neist saadavaid tulusid tsentraalselt hallata. Kontot saab hallata pea kõigis valuutades ning väljamakseid teha praktiliselt kõigis maailma riikides.

"Uued eritingimused muudavad meie pakkumise harukordselt soodsaks. Soovime sellega oma liikmepakkumise kohta rohkem teavet levitada ning oma turupositsiooni tugevdada", selgitas zanoxi juhatuse liige Thomas Heßler. Ta lisas: "Stardipakkumine ei ole mõeldud mitte ainult väikese ja keskmise suurusega ettevõtetele, vaid ka eraisikutele, kellel on oma veebileht või e-posti aadress, ning kes soovivad leida uusi teenimisvõimalusi."

Stardipaketi tingimused kehtivad kõigile partneritele, kes registreerivad ennast zanoxi kasutajaks kuni 31.12.2004. Väljamakse tegemiseks peavad partnereid otsivad liikmed 6 kuu jooksul pärast registreerimist teenima kokku vähemalt 20 euro suuruse preemiasumma. Leitud partnerid peavad 5-eurose boonuse saamiseks omakorda saavutama esimese 6 kuu jooksul 25-eurose miinimumsumma.

zanox:
ZANOX.de AG on Euroopa üks juhtivamaid affiliate marketingi pakkujaid. 22 Euroopa riigi erinevate valdkondade paljud nimekad ettevõtted usaldavad zanoxi müügijõudu. Tuntumate rahvusvaheliste klientide hulka kuuluvad muuhulgas Vodafone, Procter & Gamble, Bertelsmann, Aral, Esprit, Opodo, Lycos, T-Online ja Axa.

zanoxi kontaktandmed:
ZANOX.de AG, Stralauer Allee 2, 10245 Berlin
Thomas Heßler, asutaja ja juhatuse liige / Harald Oberhofer, pressiesindaja
Tel/faks: +49 30 509691- 0/ - 99, press@zanox.com, http://www.zanox.com

(end)
Aussender: pts - single press release
Ansprechpartner: Harald Oberhofer
Tel.: +49 30 509691- 0
E-Mail: press@zanox.com
|