pts20041215038 Medien/Kommunikation, Handel/Dienstleistungen

Easy-start-tilbud fra zanox: Giv potentielle partnere et starttilgodehavende på 5 euro, og tjen 2 euro


Berlin (pts038/15.12.2004/11:30) zanox, der er specialist inden for affiliate marketing (partnermarketing) intensiverer sin tilstedeværelse på markedet i Danmark ved hjælp af et easy-start-tilbud. Indtil årets udgang kan zanox-partnere tilbyde alle potentielle partnere et starttilgodehavende på 5 euro og få 2 euro godskrevet for hver registrering, der er et resultat heraf. Tilbuddet er både rettet mod virksomheder og private tilbud af høj kvalitet med eget websted eller egen e-mail-adresse. Ud over førsteklasses easy-start-vilkår stiller zanox en lang række reklamemidler til rådighed, som kan bruges til formidling af partnerskaber.

ZANOX.de AG, en af de førende europæiske aktører inden for affiliate marketing, udvider nu sine aktiviteter på det danske marked med en særlig easy-start-pakke til særligt gunstige vilkår. Herigennem ønsker zanox at gøre flere virksomheder og private websteder i hele Danmark interesserede i sit omfattende affiliate-tilbud og udbygge sin position på markedet yderligere. zanox arbejder allerede i dag for flere kendte kunder som Vodafone, Procter & Gamble, Bertelsmann, Aral, Esprit, Opodo, Lycos, T-Online og Axa.

I Tyskland har zanox i flere år hørt til blandt de førende virksomheder inden for affiliate marketing. zanox' tilbud er tro mod det grundlæggende princip "Pay for Success" og udmærker sig ved førsteklasses betaling, en let integrerbar teknologi samt et meget højt serviceniveau. Ud over affiliate marketing tilbyder zanox en lang række andre løsninger inden for online-marketing, som samarbejdspartnerne kan anvende til alle relevante distributionskanaler. Endvidere administrerer zanox et verdensomspændende distributions- og reklamenetværk, der p.t. består af over 250.000 deltagere og samlet set mere end 1.000.000 partnerskaber.

zanox tilbyder sine affilierede partnere mange fordele. Affilierede zanox-partnere får således et tilgodehavendebevis på 5 euro, som de frit kan give væk, og som indbringer en præmie på 2 euro ved hver partnerformidling. zanox tilbyder også tekst- og grafiklinks, der gør partnermarkedsføringen aktiv og sørger for hurtig udbetaling takket være det partnervenlige Prepayment-princip. Endvidere tilbyder zanox med sin zanox-shop@ en gratisk shoppingportal med millioner af produkter, som en affilieret partner let kan integrere i sit websted ved hjælp af et link. Derudover kan affilierede internationalt orienterede partnere hos zanox deltage med en enkelt konto til et vilkårligt antal internationale partnerprogrammer og administrere de genererede godskrivninger centralt. Det er praktisk talt muligt at føre denne konto i alle nationale valutaer og at foretage provisionsudbetalinger i nærmest alle lande i verden.

"Med vores nye særvilkår har vi et enestående tilbud. Med dette tilbud vil vi udbrede kendskabet til vores gennemprøvede affiliate-tilbud, konsolidere vores markedsposition og udbygge vores aktiviteter yderligere", forklarer Thomas Heßler, direktør i zanox. Og han tilføjer: "Easy-start henvender sig ikke kun til mindre og mellemstore virksomheder, men også til private websteder eller e-mail-adresser med stor trafik, der søger nye indbringende indtægtskilder."

Ønsker du at benytte dig af easy-start-tilbuddet, skal du registrere dig som partner hos zanox inden den 31.12.2004. For at få udbetalt de genererede beløb skal de formidlede partnere i alt have opnået en præmiesum på mindst 20 euro inden for 6 måneder efter registreringen. De formidlede partnere skal inden for de første 6 måneder have nået zanox' minimumbeløb for udbetaling på 25 euro for at kunne få udstedt tilgodehavendebeviset på 5 euro.

zanox:
ZANOX.de AG er en af de førende europæiske aktører inden for affiliate marketing. En lang række kendte virksomheder fra vidt forskellige brancher i 22 europæiske lande har valgt at satse på zanox' distributionskraft. De mest kendte internationale kunder tæller bl.a. Vodafone, Procter & Gamble, Bertelsmann, Aral, Esprit, Opodo, Lycos, T-Online og Axa.

Kontakt zanox:
ZANOX.de AG, Stralauer Allee 2, 10245 Berlin
Thomas Heßler, grundlægger og direktør / Harald Oberhofer, presseansvarlig
Tlf./Fax: +49 30 509691- 0/ - 99, press@zanox.com , htpt://www.zanox.com

(end)
Aussender: pts - single press release
Ansprechpartner: Harald Oberhofer
Tel.: +49 30 509691- 0
E-Mail: press@zanox.com
|