pts20190625023 Unternehmen/Wirtschaft, Handel/Dienstleistungen

CNT breidt uit naar de Benelux-regio en Frankrijk

Bedrijfsovername en opening van kantoor in Hasselt in België


Hasselt (pts023/25.06.2019/14:00) CNT Management Consulting, een toonaangevend SAP-consulting bureau in Oostenrijk en Duitsland, breidt zijn zakelijke activiteiten uit naar de Benelux en Frankrijk. Om die reden werd Advisum, een Belgisch adviesbureau gevestigd in België, overgenomen. CNT wordt geleid door Kurt Huysmans, oprichter van Advisum, en Michael Tschernko. Het nieuwe kantoor zal zich niet alleen blijven richten op Life Sciences maar ook op andere industrieën. http://www.cnt-online.com

Volgens Tschernko biedt het gebied 'Corda Campus' moderne infrastructuur met een start-upkarakter, maar ook een groot potentieel aan goed opgeleide jonge talenten en uitgebreide ervaring met bestaande SAP-projecten. Het eigen meertalige team van CNT (Engels, Duits, Frans en Nederlands) kan verspreid over de hele grensregio werken. Voor het consulting bedrijf is de uitbreiding een geweldige kans om de interne processen en structuren ook aan de lokale behoeftes aan te passen.

De twee directeurs Michael Tschernko en Kurt Huysmans brengen de nodige expertise en ervaring met zich mee. Tschernko trad toe tot CNT na projectbeheeropdrachten bij Anton Paar, Andritz en SAP in 2011 en is sindsdien betrokken bij tal van internationale projecten. Meest recentelijk hielp hij het kantoor in Mainz op te richten. Kurt Huysmans begon zijn carrière bij Robert Bosch en bouwde vervolgens zijn eigen bedrijf op nadat hij voor SAP had gewerkt. Zijn focus ligt op project- en programmabeheer, evenals op consulting voor supply chain en productie. Volgens Kurt Huysmans heeft CNT alle troeven in handen om uit te groeien tot een succesvolle speler in de regio.

CNT zal zich blijven richten op Life Science in de Benelux en Frankrijk, maar zal ook voet aan de grond krijgen binnen andere sectoren. De focus ligt op S/4HANA, Ariba, en SuccessFactors. In de komende vijf jaar zal de vestiging naar verwachting groeien van 10 naar meer dan 30 consultants. "We hebben hier een enorm potentieel met producten en diensten voor de naderende digitalisatiegolf," aldus Tschernko. "Het is belangrijk om dicht bij de klanten te staan, om hun taal te spreken en om toegang te hebben tot de grote pool met getalenteerde consultants in het gebied."

Over CNT Management Consulting

CNT Management Consulting AG werd in 1999 in Wenen opgericht en ondersteunt momenteel bedrijven op alle gebieden van SAP-integratie, met 250 consultants in Wenen, Innsbruck, Linz, München en Mainz, evenals in Bolzano en Hasselt. Het bedrijf genereerde in 2018 meer dan 51 miljoen euro aan omzet en streeft in de komende jaren naar verdere groei van de opbrengsten en het personeelsbestand. http://www.cnt-online.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts
Tina Tichy, Communications CNT Management Consulting AG
E-mail: t.tichy@cnt-online.com

(end)
Aussender: CNT Management Consulting AG
Ansprechpartner: Alexandra Arnitz
Tel.: +43 1 2164 268-0
E-Mail: a.arnitz@cnt-online.at
Website: www.cnt-online.com
|