pts20190517017 Unternehmen/Wirtschaft, Handel/Dienstleistungen

CNT onder 'Best of the Best' van SAP

Oostenrijks consultingbedrijf wint twee internationale Quality Awards


Heidelberg, Duitsland (pts017/17.05.2019/10:20) Sinds 2005 huldigt SAP jaarlijks de beste van de beste SAP-projecten in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. In 2018 zonden 280 klanten uit 15 markten hun regionale, met een Gold Award bekroonde projecten in. CNT Management Consulting uit Wenen won samen met haar klanten HOERBIGER en TANNPAPIER tweemaal Bronze - een gelukkige dag voor Andreas Doerner, de CEO van CNT. "We staan nu voor de tweede keer op het podium met twee projecten, dankzij het vertrouwen van onze klanten."

De SAP Quality Awards EMEA werden gepresenteerd tijdens een uitzonderlijk feestelijke ceremonie in het kasteel van Heidelberg (Baden-Wuerttemberg), en slechts twaalf SAP-klanten konden de meest gewilde trofeeën - die werden gepresenteerd door de Presidenten van SAP, Brian Duffy (EMEA North) en Hartmut Thomsen (Midden- en Oost-Europa) - mee naar huis nemen. De jury beoordeelde de projecten volgens de tien SAP-kwaliteitsbeginselen en de vraag of het betreffende project aan de verwachtingen van de klanten wist te voldoen.

HOERBIGER - Categorie 'Business Transformation'

De HOERBIGER Group met hoofdzetel in Zug, Zwitserland, is wereldwijd actief in de olie-, gas- en procesindustrie, de auto-industrie en in beveiligingstechnologie. HOERBIGER werd gehuldigd voor de introductie van SAP S/4HANA, dat met ingang van 2015 werd geïmplementeerd met CNT als implementatiepartner. Door bijna 270 bedrijfsprocessen te standaardiseren en het hele IT-landschap te reorganiseren, was HOERBIGER in staat om de efficiëntie en operationele uitmuntendheid van het bedrijf aanzienlijk te verbeteren.

TANNPAPIER - Categorie 'Fast Delivery'

TANNPAPIER, onderdeel van de Mayr-Melnhof Group en al meer dan 50 jaar een wereldwijde leverancier van speciale papiersoorten, ontving Bronze voor haar 'Swan-programma' dat in korte tijd werd geïmplementeerd. Samen met CNT voerde TANNPAPIER SAP S/4HANA in voor de logistieke en financiële sector. Het doel was om de complexiteit te verminderen en verouderde eilandoplossingen te vervangen. Als gevolg hiervan werden de bedrijfsprocessen verbeterd, heeft inkoop nu geïntegreerde, papierloze workflows en is er sprake van een vereenvoudigde transparante rapportage.

Over CNT Management Consulting
Het SAP-consultingbedrijf CNT Management Consulting AG werd in 1999 in Wenen opgericht en ondersteunt momenteel bedrijven op alle gebieden van SAP-integratie met ongeveer 250 consultants in Oostenrijk, Duitsland, Italië en België. Het bedrijf is een van de marktleiders voor SAP-consulting in Oostenrijk met een omzet van ongeveer EUR 50 miljoen (2018) en streeft in de komende jaren naar verdere omzet en werknemersgroei. http://www.cnt-online.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts
Tina Tichy, communication
CNT Management Consulting GmbH
E-mail: t.tichy@cnt-online.com

(end)
Aussender: CNT Management Consulting AG
Ansprechpartner: DI Mag. Andreas Dörner
Tel.: +43 1 2164 2680
E-Mail: a.doerner@cnt-online.at
Website: www.cnt-online.at
|