pts20120119009 Handel/Dienstleistungen, Produkte/Innovationen

Onlineprinters GmbH launcht Nederlandse webshop voor drukwerk

onlineprinters.nl staat voor kwaliteit, service en veiligheid bij onlinekopen


Neustadt an der Aisch, Duitsland (pts009/19.01.2012/10:00) Sinds januari 2012 kunnen klanten hun drukwerk in de nieuwe onlineshop Onlineprinters.nl ook in het Nederlands bestellen. "Wij scoren al bij onze Nederlandse klanten met de gratis standaardverzending van het drukwerk naar Nederland. Met de launch van de nieuwe landenshop bieden wij onze klanten nu nog meer service en zijn we nog dichterbij. Onze Nederlandse telefonische hotline schept vertrouwen. Wanneer men de klant op de juiste wijze aanspreekt, geeft dat veiligheid bij het onlinekopen", zo trekt Andreas Neuer, International Key Account Manager van Onlineprinters GmbH, de positieve conclusie uit de start van de nieuwe landenshop http://www.onlineprinters.nl in januari 2012. Het Duitse bedrijf Onlineprinters GmbH behoort tot de top 5 van onlinedrukkerijen in Europa en levert hoogwaardig en voordelig drukwerk in offsetdruk en digitale druk aan klanten in 31 landen.

Drukwerk eenvoudig online bestellen op onlineprinters.nl
""Drukopdrachten zelf afhandelen" is de eis van de onlinekopers, die in de onlineshop hun drukwerk - van briefpapier, flyers, visitekaartjes, postkaarten en affiches via grootformaat reclamesystemen in digitale druk tot en met kantoorbenodigdheden als bedrijfsstempels - online bestellen en hun drukgegevens zelf kunnen uploaden", aldus Neuer. De prijsberekening en de bestelling via de onlineshop besparen veel tijd en geld, zonder afbreuk te doen aan kwaliteit. Tot de vaste clientèle behoren zakelijke klanten uit alle branches zoals grafisch ontwerpers, agentschappen, reclametechnici of drukkerijen die zich op de markt presenteren als wederverkopers. "Wij zijn bijvoorbeeld ook kleine dienstverleners of grafisch ontwerpers van dienst, die dankzij ons reclamedrukwerk of XL-reclamesystemen aan een lokale markt kunnen leveren, zonder zelf een productie te verzorgen. Op het gebied van grootformaat drukwerk produceren wij met onze digitale drukmachines ook afzonderlijke oplagen, individuele opdrachten of speciale wensen", licht Andreas Neuer het flexibele aanbod toe. De gunstige prijs-kwaliteitsverhouding in de onlineshop, de snelle levering en de neutrale verpakking van het drukwerk leveren de onlinedrukkerij elke maand 6000 nieuwe klanten in Europa op.

Internationale certificeringen zorgen voor veiligheid bij het onlinekopen
Met de launch van de Nederlandse webshop is Onlineprinters GmbH nu met vijf landenshops voor drukwerk op de markt. Ongeveer 40% van de onlinekopers zijn afkomstig uit Europese landen buiten Duitsland. Uitgebreide internationale certificeringen van de onlineshop zorgen voor een optimale veiligheid bij het kopen via internet. Voor de naleving van de zeer hoge kwaliteitsnormen van het drukwerk is de productie gecertificeerd volgens procesStandaard offset (PSO). "Een groot assortiment en kleine prijzen voor klanten in heel Europa" luidt daarbij de kwaliteitseis van Onlineprinters GmbH. De gebruikersvriendelijke en transparante onlineshop http://www.onlineprinters.nl maakt een grenzeloze onlinekoop mogelijk: "Bij Onlineprinters GmbH wordt veel belang gehecht aan het veilige betalingsverkeer en de vertrouwenswaardige omgang met klantgegevens in de onlineshop. Met de gratis standaardverzending van het drukwerk naar Nederland en andere goede leveringsvoorwaarden voor heel Europa is het winkelen bij de onlinedrukkerij voor klanten erg aantrekkelijk. Bij ons kan men voordelig, veilig en gemakkelijk online drukwerk bestellen", aldus Walter Meyer, directeur van Onlineprinters GmbH.

Over Onlineprinters GmbH
Het bedrijf Onlineprinters GmbH, dat in 2008 werd opgericht, ontwikkelde zich binnen enkele jaren tot een van de grootste onlinedrukkerijen in Europa. De Duitse onderneming levert aan 31 landen in Europa. In de PSO-gecertificeerde productie wordt al het gangbare drukwerk vervaardigd in een zeer hoge offsetdrukkwaliteit en in flexibele digitale druk. "Drukopdrachten zelf afhandelen" is de eis van de zakelijke klanten die hun drukwerk, dat varieert van visitekaartjes en briefpapier via flyers, postkaarten en affiches tot en met gelijmde catalogi, geniete brochures en grootformaat reclamesystemen, in de onlineshop bestellen en drukgegevens zelf uploaden. Alle product- en bedrijfsinformatie is te vinden in de onlineshop van http://www.onlineprinters.nl

Perscontact:
Onlineprinters GmbH
Andrea Lachmuth
Hoofd pers en pr
Rudolf-Diesel-Str. 10
91413 Neustadt an der Aisch
Duitsland
Tel.: +49(0)9161/620 98 05
Fax: +49(0)9161/66 29 20
press@onlineprinters.nl
http://www.onlineprinters.nl



(end)
Aussender: Onlineprinters GmbH
Ansprechpartner: Andrea Lachmuth
Tel.: +49(0)9161/620 98 05
E-Mail: press@onlineprinters.nl
Website: www.onlineprinters.nl
|