pts20170802010 Unternehmen/Wirtschaft, Handel/Dienstleistungen

Swiss Market Maker & Securities AG - Borsa dışı işlemlerinizde en iyi partneriniz


Zurich (pts010/02.08.2017/09:00) Swiss Market Maker & Securities AG Özel Sermaye (Private Equity) ortamnda bir veri kaynadr. Bu şirket borsa dş işlem gören araçlarn deerleme (valuation) kurlarn ve piyasa verilerini tannmş piyasa veri sistemleri üzerinden yaynlamaktadir.

OTC (over the counter/tezgah üstü/borsa dş) Kur bildirimleri

Deerleme kuru günde bir kez sabitlenmektedir. Kur kapanş kuru ile ayn olabilmekle beraber, sklkla o günkü en son satşlardan hesaplanmaktadr.

Deerleme kurlar ve piyasa verileri mudiler (depositors) ve yatrmclar (investors) için parametre ve yol gösterici olmaktadr.

ayn yoluyla yaptmz tekliflerimizle her gün, finans piyasalarnda olanlar aktif bir şekilde takip eden milyonlarca kişiye ulaşrsnz. Bilgiler mudilere, danşmanlara, pazarlama organizasyonlarna ve finans sektörü ile mesleki veya özel olarak ilgilenen herkese tam da hedef gruba uygun olarak ulaşr.

Swiss Market Maker & Securities AG uluslararas OTC piyasasnda öncü bir kuruluş haline gelme vizyonunun yan sra daha büyük hedeflere ulaşmaya da çabalamaktadr.

Finansal devrim - Blockchain (Araclar ortadan kaldran zincir blou)

21.Yüzyl borsa alm satmlar (trading) başlad. Blockchain olarak adlandrlan yeni bir teknoloji ilerlemede. Çok yaknda finans branş temelinden deişime urayacak.

Blockchain veya başka bir deyişle "Deerlerin nterneti" kripto deerli katlar ile menkul kymetleri dorudan Kullancdan Kullancya naklediyor. şlemler dilendii zaman internet üzerinden, ülkeye ve bankaya bal olmakszn yaplabiliyor. Blockchain katlmclar arasndaki işlemlerin ödeme yapmay gerektiren bir arac olmakszn sorunsuz şekilde yaplmalarn mümkün klyor.

Yeni piyasalar açlyor. Finans tarihinde ilk kez dünyann her yerinden deerli katlar ile işlem yaplabiliyor. Asya'daki yatrmclar bu şekilde Avrupa'daki firmalara ya da Avrupa'daki yatrmclar Asya'daki firmalara sorunsuz bir şekilde yatrm yapabiliyorlar.

Arac olarak bankalarn kullanld deer transfer işlemi 150 yldan fazla zamandr hep ayn. Blockchain bunu temelinden deiştirebilir. şlemlerin gerçekleştirilmesi ve deerlerin transferi Blockchain'de günlerce deil, sadece birkaç dakika sürüyor.

Swiss Market Maker & Securities AG ilk enformasyon hizmeti şirketlerinden biri olarak, gelişen kripto piyasasna gerçek finans verileri aktaryor.

Vizyonlarmzn gerçekleşebilmesi ve NEM teknolojisine dayal Blockchain'i teşvik için, hisse senetlerimizin bir ksmn Blockchain menkul deerlerine dönüştürmeye karar verdik.

Daha fazla bilgiyi web sitemizde bulabilirsiniz:
http://www.swissmarketmaker.com/ ve http://www.privateequityquote.com/

(end)
Aussender: Swiss Market Maker & Securities AG
Ansprechpartner: Faruk Imsak
Tel.: +41 44 313 96 96
E-Mail: info@swissmarketmaker.com
Website: www.swissmarketmaker.com
|