ptp20141202030 Handel/Dienstleistungen, Produkte/Innovationen

Onlineprinters.nl presenteert nieuwe imagefilm t.g.v. het bedrijfsjubileum

YouTube-video laat de verandering in de drukindustrie naar online drukken zien


Neustadt an der Aisch, Duitsland/Amsterdam (ptp030/02.12.2014/14:00) "In 2014 vieren we dat we 30 jaar ervaring hebben op het gebied van drukwerk en tien jaar succes in de e-commerce. Als feestelijke afsluiting van ons jubileumjaar hebben we een imagefilm laten produceren, die een diepgravende kijk op onze dagelijkse gang van zaken biedt en tegelijkertijd de verandering in de drukindustrie tot onderwerp neemt", vertelt Julia Voigt, hoofd Marketing van Onlineprinters GmbH blij over de presentatie van de imagefilm op YouTube.

Op 1 december 2014 staat de video https://www.youtube.com/watch?v=0NPozd6pWeo op het YouTube-kanaal van de onlinedrukkerij en kan worden opgeroepen in het Duits, Engels, Frans, Italiaans, Nederlands, Spaans of Pools. "Wij willen met deze film onze roots laten zien en benadrukken waarin wij van andere onlinedrukkerijen verschillen: de 30 jaar ervaring op het gebied van drukwerk! De film maakt met geweldige beelden, scherp geformuleerde teksten en epische filmmuziek de revolutionaire verandering in de druckbranche aanschouwelijk zoals wij die bijvoorbeeld binnen ons bedrijf hebben beleefd", licht Julia Voigt het storyboard van de krap 3,5 minuten durende videoclip toe.

Onlineprinters staat voor de succesvolle verandering in de drukindustrie

"Wij zijn van mening dat wij met onze imagefilm ook een stuk industriegeschiedenis documenteren. We hebben ons staande gehouden tijdens de verandering in een branche, waarin we enerzijds de weg van handwerkbedrijf naar dat van hooggeautomatiseerde dienstverlener op het gebied van drukwerk hebben bewandeld en anderzijds gebruik hebben gemaakt van de revolutie op internet om de verkoop van drukwerk naar internet te verplaatsen. Bestellingen uit 30 landen in Europa worden tegenwoordig afgehandeld via 14 onlineshops, zoals bijvoorbeeld http://www.onlineprinters.nl . In het jubileumjaar 2014 kunnen we met trots zeggen, dat we ons hebben ontwikkeld tot een van de toonaangevende onlinedrukkerijen in de markt van Europa", blikt het hoofd Marketing trots terug op de 10-jarige bedrijfsgeschiedenis in het online drukken.

Film documenteert: "Nu groeien drukken en internet naar elkaar toe"

In de YouTube-video werpt de toeschouwer een blik achter de schermen bij de productie van offset- en digitaal drukwerk, en van grootformaat drukwerk uit de reclametechniek: van de orderontvangst in de onlineshop via de plaatsing van de drukgegevens in de gecombineerde order tot en met de productie, verdere verwerking en verzending, krijgt het publiek een exclusief kijkje in de zeer efficiënte productiewijze van de onlinedrukkerij. Achter elke machine staat altijd ook een gekwalificeerde medewerker. "Kwaliteitscontroles in elke productiestap hebben bij ons prioriteit. En de "blik door het vergrootglas" laat zien dat de zeer moderne techniek bij hoge drukoplagen, maar ook handwerk bij grootformaat drukwerk bij elkaar horen", benadrukt Voigt. In het jubileumjaar 2014 werken er 550 vakmensen op de afdelingen Verkoop en Productie in de vestiging van Onlineprinters GmbH in de Europese metropoolregio Neurenberg. "I'm an Onlineprinter" is het motto van de reclamecampagne die momenteel in Europa wordt gevoerd. "Wat ons verbindt, is onze passie voor drukwerk en voor het online drukken. We werken samen voor hetzelfde doel, de tevredenheid van onze klanten", licht het hoofd van de afdeling Marketing de boodschap van de dienstverlener voor onlinedrukwerk toe, die in de nieuwe imagefilm wordt weerspiegeld. Meer informatie is te vinden in de onlineshop http://www.onlineprinters.nl/?websale8=diedruckerei.06-aa&tpl=tpl_qualitaetsversprechen.htm

Over Onlineprinters GmbH
Onlineprinters GmbH behoort tot de grootste onlinedrukkerijen van Europa. De Duitse onderneming heeft momenteel 550 werknemers en levert via meertalige onlineshops aan 30 landen in Europa. 30 jaar ervaring op het gebied van drukwerk en een eigen gecertificeerde productie volgens ProcessStandard Offset (PSO) garanderen een zeer hoge kwaliteit van het offset- en digitale drukwerk. Het productassortiment omvat visitekaartjes, briefpapier, flyers, postkaarten, affiches, catalogi, brochures, kalenders en grootformaat reclamesystemen. Klimaatneutraal geproduceerd drukwerk, kleine oplages, spoeddruk en overnight-levering zijn voordelen voor zakelijke klanten die hun drukwerk in de onlineshop bestellen en drukgegevens zelf uploaden. Meer informatie is te vinden in de onlineshop en in de Mobile Shop op http://www.onlineprinters.nl



(end)
Aussender: Onlineprinters GmbH
Ansprechpartner: Patrick Piecha
Tel.: +49(0)9161/6209807
E-Mail: press@onlineprinters.nl
Website: www.onlineprinters.nl
|