VORSCHAU

AKTUELLES PRESSEFOTOWETTER
Graz: heiter
Innsbruck: bedeckt
Linz: stark bewölkt
Wien: heiter
© wetter.net

Stadtname / PLZ

AKTIENKURSE
 
BUSINESS
Do, 24.05.2012 10:00
Meldung drucken Artikel weiterleiten
pts20120524019 Handel/Dienstleistungen, Produkte/Innovationen
Pressefach Pressefach

Onlineprinters verlegt zijn grenzen op het gebied van textieldruk

Nieuwe stofdrukmachine biedt de hoogste kwaliteit voor buitenreclame
Reclamesystemen in grootformaat druk
Reclamesystemen in grootformaat druk
[ Foto ]

Neustadt an der Aisch, Duitsland (pts019/24.05.2012/10:00) - De onlinedrukkerij onlineprinters.nl heeft haar productiedivisie van grootformaat drukwerk (Large Format Printing) uitgerust met één van de meest hoogwaardige digitale drukmachines voor textieldoeken die momenteel op de markt verkrijgbaar is. Met de Rhotex 320 van de Italiaanse firma Durst Phototechnik AG kunnen polyesterdoeken worden bedrukt voor gebruik buitenshuis in een zeer hoge kleurkwaliteit en met een lange levensduur. De stoffen zijn gecertificeerd conform Oeko-Tex® Standard 100. De drukinkten zijn milieuvriendelijk, geurneutraal en lichtecht.

"De vraag in de onlineshop naar stoffen reclame- en presentatiesystemen voor binnen- en buitenreclame is erg groot. We hebben ons assortiment reclamevlaggen, textielvouwdisplays en opvouwbare textielbalies nu opnieuw uitgebreid met kwalitatief hoogwaardige producten in het grootformaat drukwerk", vertelt Mathias Weies, hoofd van de afdeling "Large Format Printing" van Onlineprinters GmbH, blij over het gebruik van de zeer moderne industriële stofdrukmachine. "Er zijn maar een paar onlinedrukkerijen die zich deze Mercedes onder de stofdrukmachines veroorloven", vervolgt Weies. Het Duitse bedrijf Onlineprinters GmbH heeft in totaal een miljoen euro in de uitbreiding en de modernisering van zijn productie voor textieldoeken geïnvesteerd. De nieuwe Soft-Signage-printer voor de industrie Rhotex 320 met Dye-sublimatie-inkten op waterbasis bedrukt textieldoeken in XXL-formaat. Door middel van thermofixatie worden de polyesterdoeken en vlaggenstoffen gefixeerd en weerbestendig veredeld. Daarmee zijn de textieldoeken ook als buitenreclame tot wel twee jaar licht- en kleurecht.

Professionele buitenreclame al in kleine oplagen

"Wij leveren de stoffen die de reclame van onze klanten tot een eyecatcher maakt", aldus Weies. Vooral buitenshuis kan reclame vaak niet groot genoeg zijn. Vlaggenstoffen en polyesterdoeken kunnen met een maximale breedte van 3,20 meter en een bijna oneindige lengte worden bedrukt. Reclamevlaggen zoals bijvoorbeeld dropflags, wingflags en squareflags zijn heel licht en daarom gemakkelijk en ruimtebesparend te vervoeren. Ze zijn ideaal voor de presentatie op beurzen, voor reclame op verkooppunten, maar ook voor sportevenementen. De lichte, scheurvaste en luchtdoorlatende polyestervlaggenstof met een gewicht van 110 g/m2 wordt bedrukt in een hoogwaardige sublimatiedruk met inkten op waterbasis. Een rondlopende zoom zorgt voor een lange levensduur van het product. Het grootformaat drukwerk kan als individueel product in de onlineshop van http://www.onlineprinters.nl worden besteld.

Met één klik een verplaatsbare beursstand

Onmisbaar voor mobiel gebruik op de beurs zijn textielvouwdisplays en verplaatsbare opvouwbare textielbalies. In de onlineshop van onlineprinters.nl kunnen formaten tot 370 cm x 225 cm (15 velden-vouwdisplay) worden besteld. Bijpassende halogeenlampen voor de beursstand zijn eveneens in de shop verkrijgbaar. Zo krijgt de klant al voor weinig geld een compleet, hoogwaardig presentatiesysteem dat hij steeds opnieuw kan gebruiken. Textiele vouwdisplays en opvouwbare balies kunnen individueel tot een complete beursstand worden gecombineerd waarmee men als exposant uiterst flexibel is. De stand bestaat uit een systeem van hekwerken dat met slechts enkele handgrepen kan worden gemonteerd en gemakkelijk kan worden vervoerd. De displays kunnen apart worden nabesteld en het motief kan indien nodig gemakkelijk worden verwisseld. Dat waarderen vooral klanten die meerdere beurzen per jaar bezoeken. De stoffen reclamemiddelen van onlineprinters.nl worden kant-en-klaar geleverd en kunnen direct worden gebruikt. De kwaliteit van het drukwerk uit eigen productie wordt bij Onlineprinters GmbH met een hoofdletter geschreven. Met het Duitse merk diedruckerei.de en het internationale merk Onlineprinters behoort de onlinedrukkerij tot de top 5 van dienstverleners onder de onlinedrukkerijen in Europa. Met de toekomstgerichte investering in de textieldruk kunnen de klanten nu nog meer printproducten en reclamesystemen voor beurzen en evenementen voordelig en gemakkelijk online uit één hand bestellen in de onlineshop van onlineprinters.nl.

Over Onlineprinters GmbH
Het bedrijf Onlineprinters GmbH, dat in 2008 werd opgericht, ontwikkelde zich binnen enkele jaren tot een van de grootste onlinedrukkerijen in Europa. De Duitse onderneming levert aan 30 landen in Europa. In de PSO-gecertificeerde productie wordt al het gangbare drukwerk vervaardigd in een zeer hoge offsetdrukkwaliteit en in flexibele digitale druk. "Drukopdrachten zelf afhandelen" is de eis van de zakelijke klanten die hun drukwerk, dat varieert van visitekaartjes en briefpapier via flyers, postkaarten en affiches tot en met gelijmde catalogi, geniete brochures en grootformaat reclamesystemen, in de onlineshop bestellen en drukgegevens zelf uploaden. Alle product- en bedrijfsinformatie is te vinden in de onlineshop van http://www.onlineprinters.nl .

Perscontact:
Onlineprinters GmbH
Andrea Lachmuth
Hoofd pers en pr
Rudolf-Diesel-Str. 10
91413 Neustadt an der Aisch
Duitsland
Tel.: +49(0)9161/6209805
Fax: +49(0)9161/662920
press@onlineprinters.nl
http://www.onlineprinters.nl

(Ende)

Aussender: Onlineprinters GmbH
Ansprechpartner: Andrea Lachmuth
Tel.: +49(0)9161/6209805
E-Mail:
Website: www.onlineprinters.nl
Onlineprinters GmbH
   
Wie fanden Sie diese Meldung?
Weitersagen
likes dislike Share Share |
Social Media
ETARGET

FOCUSTHEMA


SPECIALS


Werbung
middleAdvertising