VORSCHAU
PRESSETERMINE
Rathaus Basel
23.11.2017 00:00
In den Gewächshäusern des Botanischen Gartens Graz
23.11.2017 00:00
JKU Campus, Raum HT 177F Keplergebäude, Hinterer Hörsaaltrakt, Stiege F
23.11.2017 00:00

AKTUELLES PRESSEFOTO

IR Nachrichten


WETTER
Graz: wolkig
13°
Innsbruck: stark bewölkt
14°
Linz: wolkig
10°
Wien: stark bewölkt
© wetter.net

Stadtname / PLZ

AKTIENKURSE
 
BUSINESS
Di, 17.04.2012 10:00
Meldung drucken Artikel weiterleiten
pts20120417015 Handel/Dienstleistungen, Produkte/Innovationen
Pressefach Pressefach

Nieuwe van Onlineprinters leidt door het assortiment drukwerk

Materiaalstalen voor reclamesystemen/grootformaat drukwerk vullen papierkeus aan
Materiaalvoorbeelden uit de onlineshop
Materiaalvoorbeelden uit de onlineshop
[ Foto ]

Neustadt an der Aisch, Duitsland (pts015/17.04.2012/10:00) - De grote verscheidenheid van drukwerk uit de onlinedrukkerij onlineprinters.nl wordt nu aan de klant gepresenteerd met de nieuwe Sample Box. "Bij ons krijgt de klant al het offset- en digitale drukwerk uit één hand", aldus Heiko Wiederer, productmanager van Onlineprinters GmbH, die de balans opmaakt van de assortiments- en materiaalkeuze in de onlineshop. "De nieuwe Sample Box geeft een kijkje in het uitgebreide productassortiment van de onlinedrukkerij http://www.onlineprinters.nl en maakt de keuze van materialen en veredelingswijzen door middel van optische en tastbare impressies gemakkelijker", zo legt Heiko Wiederer uit. Nieuw in de Sample Box is het materiaalstalenboek met originele voorbeelden van het grootformaat drukwerk voor banners, vlaggen of fotodrukwerk evenals materiaalvoorbeelden van andere reclamesystemen als plexiglasborden, kanaalplaten en nog veel meer. De Sample Box is neutraal vormgegeven en daarmee een verkoopinstrument voor agentschappen en wederverkopers van drukwerk, die klanten willen adviseren met hun eigen merkenpresentatie.

De hele wereld van het drukwerk in de Sample Box van onlineprinters.nl

De afgelopen jaren heeft het Duitse bedrijf Onlineprinters GmbH zijn assortiment op het gebied van offset- en digitale druk continu uitgebreid en de marktpositie onder de top 5 van online grafisch dienstverleners in Europa met een consequent prijs- en kwaliteitsbeleid verder verstevigd. Daarbij reikt het aanbod briefpapier, flyers, brochures of affiches via drankenkaarten, bierviltjes en kartonnen drinkbekers tot en met rollups, vlaggen of reclameborden voor een complete beurspresentatie en reclameacties op het point of sale. "Drukwerk gewoon online bestellen" luidt het succesvolle concept van de onlinedrukkerij. Klanten in 31 landen van Europa behoren tot de tevreden onlinekopers. Met de nieuwe voorbeeldenbox stelt http://www.onlineprinters.nl de klanten nog meer service en transparantie ter beschikking: "Met het papier- en het materiaalstalenboek krijgt de klant een overzicht van de grote verscheidenheid bedrukbare materialen, het assortiment papier en de veredelingen van het drukwerk in de onlineshop. De materiaalbeschrijving staat op elk voorbeeld vermeld in zes talen, namelijk in het Duits, Engels, Italiaans, Spaans, Frans en Nederlands. Onze klanten kunnen zelf zien hoe fonts en afbeeldingen op het desbetreffende oppervlak tot hun recht komen, om op die manier het voor hen juiste materiaal of papier te vinden", ziet Wiederer de meerwaarde van de nieuwe Sample Box.

Kwaliteitsdrukwerk voor beurzen en evenementen uit de onlinedrukkerij

Of het nu gaat om flyers, stempels of een mobiele beursstand - de klant kan tegenwoordig nagenoeg elk product voor de perfecte presentatie gewoon, voordelig en gemakkelijk uit één hand online bestellen in de onlineshop onlineprinters.nl. Met het brede assortiment offset- en digitaal drukwerk evenals reclamemiddelen en kantoorbenodigdheden ziet de dynamisch groeiende online grafisch dienstverlener zichzelf als sterke partner in de Europese drukwereld. Achter de Duitse e-commerce-onderneming staat een conventionele drukkerij met goed opgeleide vakmensen. Onlineprinters GmbH investeert doorlopend in de modernste druktechnologie en heeft de bedrijfseigen productie laten certificeren volgens de internationale procesStandaard offset. "Elke klant kan vertrouwen op de constant hoge kwaliteit van ons drukwerk", trekt Wiederer de conclusie uit het kwalitatief hoogwaardige drukwerk uit de onlineshop van onlineprinters.nl.

Over Onlineprinters GmbH
Het bedrijf Onlineprinters GmbH, dat in 2008 werd opgericht, ontwikkelde zich binnen enkele jaren tot een van de grootste onlinedrukkerijen in Europa. De Duitse onderneming levert aan 31 landen in Europa. In de PSO-gecertificeerde productie wordt al het gangbare drukwerk vervaardigd in een zeer hoge offsetdrukkwaliteit en in flexibele digitale druk. "Drukopdrachten zelf afhandelen" is de eis van de zakelijke klanten die hun drukwerk, dat varieert van visitekaartjes en briefpapier via flyers, postkaarten en affiches tot en met gelijmde catalogi, geniete brochures en grootformaat reclamesystemen, in de onlineshop bestellen en drukgegevens zelf uploaden. Alle product- en bedrijfsinformatie is te vinden in de onlineshop van http://www.onlineprinters.nl

Perscontact:
Onlineprinters GmbH
Andrea Lachmuth
Hoofd pers en pr
Rudolf-Diesel-Str. 10
91413 Neustadt an der Aisch
Duitsland
Tel.: +49(0)9161/6209805
Fax: +49(0)9161/662920
press@onlineprinters.nl
http://www.onlineprinters.nl

(Ende)

Aussender: Onlineprinters GmbH
Ansprechpartner: Andrea Lachmuth
Tel.: +49(0)9161/6209805
E-Mail:
Website: www.onlineprinters.nl
Onlineprinters GmbH
   
Wie fanden Sie diese Meldung?
Weitersagen
likes dislike Share Share |
Social Media
ETARGET

FOCUSTHEMA


SPECIALS


Werbung
middleAdvertising